Single post: Clubul PlayStation 5
-
11-10-2023 11:32 #4175 SP
Admin

Originally Posted by
sexbobomb91
Pana acum nu am auzit sa fie asta o problema.
Sunt, sunt... din pacate, nu exista flash storage care sa nu moara, sooner or later. Mai ales ca se face o tona de cache, swap and stuff, adica foarte multe writes. Si cum orice flash storage are viata in functie de nr. de scrieri... Eu mi-as dori ca atat Sony cat si Microsoft sa introduca un tool care sa ne arate health-ul storage-ului, ceva ce poti face si pe cel mai amarat PC. Insa nu cred ca le-ar conveni, ca li s-ar umple service-urile de oameni stresati sa vada ca au 50-60% health.

Originally Posted by
sexbobomb91
Ar fi fost interesant dar sa nu uitam ca un PS5 costa doar €550/$500.
Ca la orice produs, un producator de talia lui Sony, ar trebui sa stie ca exista si gameri care isi permit "a better experience". Sau ca exista si vor exista intotdeauna oameni care vor dori "the best package possible". Nu conteaza daca e cu sute de euro extra, da-i omului optiunea. Poate sunt oameni care vor sa aiba 2TB intern, sa mai puna un SSD de 2TB (sau chiar 4 sau 8), si sa tina toate jocurile instalate, sa nu mai piarda ore intregi cu downloads si reinstall.

Originally Posted by
sexbobomb91
Microsoft probabil isi permit sa vanda urmatorul Xbox cu 2TB la acelasi pret pentru ca renunta la disk drive si se asteapta la mai mult profit din software, trecand complet pe digital.
Microsoft rupe cu Ultimate and stuff like that (practic ai jocurile si pe consola si pe PC). Mai nou vad ca inclusiv pe proaspat lansatul Oculus Quest 3, vei putea juca Xbox Cloud Gaming. Si probabil se uita pe cifre, si vede cat de mult a scazut numarul vanzarilor pe retail, si cat a crescut pe digital.

Originally Posted by
sexbobomb91
Eu nu voi trece niciodata pe digital complet pentru ca imi place libertatea care o am cu discurile - pot sa le imprumut cuiva si daca se inchide serviciul, sau primesc ban, nu-mi pierd toate cumparaturile.
Nu neg, digitalul are si dezavantajele sale. Dar in timp, realizezi ca timpul pierdut cu instalarea de pe disk, riscul de a fi zgariat/spart, spatiul ocupat, faptul ca nu poti sa te joci in alta locatie daca ai uitat disk-ul, faptul ca de multe ori nu poti juca instant in day 1, ca poti da install de pe telefon si te joci cum ai ajuns acasa (and the list goes on)... te duc spre avantajele digitalului.