Single post: Clubul PlayStation 5
-
11-10-2023 17:42 #4180 SP
Senior Member
Bun, deci nicio imbunatatire pe partea HW/performanta, astept Pro-ul.
Subscriu.. vreau si eu 60 FPS, 4K, quality mode. De spatiul de stocare.. nu mai bat si eu litere. Rusinos.
In alta ordine de idei.. incepe sa-mi placa acum actuala balena alba..
Cu toata ca varianta fara disc este destul de reusita.. cea cu disc este ciudata rau. Zici ca lipseste o bucata din ea.
Au facut niste economie la plastic probabil.
Iar panelurile taiate.. nu le inteleg nici eu. Probabil cineva de la design s-a entuziasmat prea mult dupa atata economie de plastic.
La fel cum nu inteleg, dincolo de foame de bani, de ce avem 2 tipuri de standuri.
Unul "moca" iar unul cu bani. Nu este evolutie ci involutie de la varianta actuala.
Insa cine nu ar vrea un.. inel de plastic.. kitschos.. cromat sau ce o fi. Eventual sa se si innegreasca pe alocuri. La doar 30 EUR. Urmeaza varianta cu RGB pentru copilul din tine. Sau poate.. orice arata mai bine oricum decat.. actuala gogoasa de plastic negru.
Gusturile nu se discuta pana la urma ma gandesc.
Oricum nu conteaza, se mentiona mai sus, cel mai probabil se trage de la AMD. $ony impuscand 2 iepuri cu un foc.
Un SKU de cost eficiency. Aceasta fiind varianta de-acum incolo. Restul scoase din productie. Nu e ca si cum se va putea alege.
PS: daca $ony crede ca poate forta lumea catre digital, cu gandul ca ulterior se poate lua disk drive, cred ca aceasta strategie de pret este una nefericita. Iesind destul de scump separat. 50 EUR vs 120 EUR.. pentru gospodarul din tine care nu stie cand are nevoie.