Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max
-
Member
Comanda plasata pe 15, la 3 minute dupa ce au dat drumul la pre-order la eMag (PM Black 256GB). Am vorbit frumos pe chat, email, ne-am si certat, ne-am impacat etc. Nu stiu ce as putea sa le mai fac, sa imi dea macar o data estimata, sau sa incerce sa ma minta frumos. Nu mi se pare atat de complicat sa compari numarul de ordine al comenzii mele cu ultima comanda livrata si sa-mi spui daca mai am 5 sau 1000 de persoane in fata. Anyway, de nervi am returnat tot ce am cumparat in ultimele 2 luni de la ei si cumparat de la Altex
.
Iar in legatura cu entuziasmul de a primi produsul day one... eu consider ca intrebarea ar trebui sa fie fix pe dos. De ce ar trebui sa astept cateva saptamani pentru un produs deja lansat si platit in avans? Dau 7200 de lei un pe un telefon care atunci cand imi ajunge valoreaza 5000? Daca ajungem sa normalizam asteptatul cu lunile si blocatul banilor, o sa ajungem sa primim iph 16 cand se anunta 17.