Single post: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max
-
Member

Originally Posted by
ExocrathX5
Cum adică ce au pe stoc? Online/din aplicație scrie "exclusiv online" valabilitate 20.11
La ce scamatorii se fac cu stocurile astea nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă.
Din curiozitate nu ai întrebat ce modele aveau disponibile? Presupun că toate erau cele de 1TB că nici naiba nu dă 9000+ lei pe un telefon când există atâtea opțiuni de cloud storage.
Oricum dezamăgitor că AT/MG se iau după eMag și nu mai poți avea încredere în ce arată pe site. La eMag nici măcar nu ai unde să intri în contact cu cineva să îți spună o estimare, robotul ăla nu ajută cu nimic. Nici regulă la precomandă, nimic... și am și plătit comanda că poate totuși "am prioritate".
Am văzut că pe olx vând "cu facturare la eMag după ce îi contactezi" și cică e practicat așa ceva chiar de către angajați pt. profituri meschine.
În alte forumuri online nici nu am curajul să întreb că toți sar pe mine cu comentarii gen "da tu de ce te grăbești?" sau "aici e club de bogați".
Mi se pare că încet încet clientul își pierde drepturile, banii nu mai valorează nimic și nu mai merge ca pe vremuri că după ce îți faci rost cu greu de bani poți să cumperi bunul dorit.
Asta cu facturarea la eMag, mi s-a parut.. de noaptea mintii.
PS: referitor la problema cu “image retention”, se pare ca ultimul beta rezolva beleaua [emoji102]
Sent from my iPhone using Tapatalk