Single post: Assassin's Creed Mirage
-
Senior Member
L-am terminat si eu in 21 de ore, l-am așteptat si eu cu nerăbdare dar m-a cam lasat rece. Tot am citit de combat dar sincer nu am fost nevoit să-l folosesc prea mult si nu e nimic interesant in stilul de combat, ba chiar mi s-a parut ciudat si la neindemana ca au pus dodge pe butonul square pe PS, tot apasam butonul circle in loc.
Povestea mediocră si ea, uneori ma trezeam ca-mi fuge capul in alta parte si pierdeam din conversatiile personajelor, nimic sa ma țină atent acolo, pe la sfarsit devine mai interesant dar la final am ramas cu niște întrebări si dupa ce am mai cautat pe net cate o explicatie am ramas nedumerit de unde scoate lumea că dar după aia am citit ca Mirage ar fi legat de Valhalla iar eu nu am jucat Valhalla deci poate de aia am ramas mirat de unde teoriile.
Grafica slabă si ea, old gen, ar fi putut face Bagdad-ul ala foarte mișto dacă jocul ar fi urcat la un nivel de grafica posibil de atins pe noile console, macar la nivel de Horizon FW.........dar nimeni nu se obosește!!
P.S. mi-a placut costumul ce l-am dobândit