Pai nah, daca vitezele nu sunt cele cerute de PS, atunci e de asteptat sa fie asa - ma mir cum de nu face asta la toate jocurile PS5.

Revenind la joc, mie mi se pare departe de un joc excelent si am mai multe momente frustrante in el decat in toate jocurile bune jucate anu asta, la un loc.
De la problemele de ajuns unde vreau eu, iar el efectiv refuza si trece si se intoarce si trece si sare si..., pana la problemele de button prompts de nu se activeaza pana nu esti fix in locul/punctul in care vor devii si stau ca prostu sa ma misc milimetric stanga/dreapta/inainte/inapoi ca sa pot activa o cutie sau ceva de genu.
In combat, la fel, super frustrant faptul ca inamicii sunt mai departati unii de altii si de multe ori ma trezesc in combat cu multi inamici, dar eu fac animatia de lovit in aer, pentru ca sunt prea departe de mine - daca in jocurile Arkham au rezolvat asta prin acea levitatie nenaturala spre inamici, in lovitura - aici unde chiar se puteau folosi de panza ca sa ajunga mai rapid la ei sau ceva de genu, au lasat-o asa si e pur si simplu penibila.
Stiu, se foloseste triunghi ca sa ma trag spre inamic sau sa trag inamicul spre mine, dar eu vorbesc de hand to hand combat pe pamant, nu sa stau doar in aer, iar automatismul ala al lor merge doar daca sunt inamicii foarte aproape de tine.

Oricum in perioada asta vedem doar stiri/videos despre cat de extra super bun este jocul, dar sunt sigur ca in cateva luni o sa vedem videos despre "cat de bun este de fapt jocul?" pentru ca o sa treaca hype-ul si perioada vanzarilor si va incepe lumea sa spuna pe bune ce parere are despre joc.

Btw, voi cu ce costume jucati cel mai mult? Eu am observat ca orice si oricate costume deblochez si am, tot pe ala initial ma schimb destul de rapid. Efectiv nu vad mare placere sa joc cu cineva care...nu prea este spider-man.

Btw, foarte tare faza cu cubul rubik