*Monky Cred ca m-am precipitat in legatura cu acel update. Am citit despre upgrade-ul pe care l-ai mentionat, cel cu battery saver mode. Iar despre upgrade la durata de viata am citit o postare intr-un grup pe FB, dar nu o mai gasesc. Se prea poate sa fi aberat persoana respectiva sau chiar urmeaza sa apara ceva.
Momentan, am dezactivat optiunea de refresg date 120 Fps si am dat si luminozitatea mai mica. Nu am apucat sa testez in jocuri sa vad daca modificarile chiar au o relevanta in durata de viata a bateriei.
Referitor la BoboVR M3, ce sa zic, l-am comandat deja, nu mai anulez comanda, imi ajunge cam in 3 saptamani. Sincer, mi se cam rupe de baterie, nu am comandat casca pentru acest aspect.
Pentru modelul M2 as fi platit acelasi pret (63 euro), plus ca ma mai costa si retrofit kit-ul pentru conversie (20 euro), ajungeam chiar mai scump decat am pretul platit de mine, respectiv tot 63.
Daca fabrica se va ocupa sa imbunatateasca bateria la comenzile realizate de acum incolo, e un plus. Daca nu si este aceeasi ca si pe M2, macar ma ajuta greutatea de pe spate si ma impac cu ideea.
In alta ordine de idei, abia astept sa apara Assassins Creed VR (parca jumatatea lui noiembrie) si Asgarth II. Nu stiu daca a mai aparut vreun titlu cu adevarat bun de la Skyrim VR, HL sau MOF, era cazul sa mai vina cu ceva nou.
Pareri despre Lone Echo? Ceva recomandari de alte jocuri bune din gama rpg, first person shooter?
Am primit o recomandare pentru pcgamestorrents, pare sa aiba titluri interesante, inca nu am luat nimic si testat, nu stiu daca chiar functioneaza.
Stiti alte surse de incredere pentru pcvr?