Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Alan Wake 2

1. #74 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ieri am făcut o nebunie spontană și mi-am cumpărat un laptop de gaming pentru a experimenta Alan Wake 2, are i9 și RTX4080. Probabil voi juca pe el de acum înainte cam toate titlurile de acum câțiva ani pe care le-am ratat și n-au update pentru consolele actuale. Plus altele AAA care vor apărea.

L-am luat la un preț corect și oricum aveam nevoie de mobilitate, știu că aceste componente pe PC au câteva procente de performanță în plus, însă după ce l-am testat, este peste așteptări.

Fiind fan console, am vrut să îmi fac cel mai console-like setup. Mi-am cumpărat ultima versiune de adaptor Xbox pentru a-mi putea conecta și căștile SteelSeries 9x la PC, ele au protocolul wireless de la Xbox și nu voiam să le țin prin BT, totul conectat la OLED prin HDMI 2.1.

Arată fabulos, unele scene sunt incredibil detaliate. Sunt sigur că și pe console a fost optimizat excelent, însă am vrut sa experimentez ceea ce înseamnă un joc într-o rezoluție mare cu absolut totul pe Ultra.

Am jucat câteva ore și îmi place extraordinar de mult, până acum este in top 5 all time.

Poate este o influență pozitivă și datorită primei părți, prima data când l-am jucat a fost pe x360 în 2010, avem o cunoștință de familie care are o casa bătrânească iar în spatele curții are ieșire la un lac. Făceam focul la sobă, jucam AW1 și în pauza de țigară ieșeam in spatele curții unde era lacul. Stăteam acolo singur mult timp, poate și setup-ul ambiental in care l-am jucat m-a făcut să mă îndrăgostesc de el atât de tare.

Legat de explorarea din AWII, consider că are un rol esențial, cel de expozițiune in primă fază. Creează foarte frumos sentimentul de mister și așteptare. Nu știu cum va fi când voi avansa cu povestea, însă cred că va fi perfect echilibrat cu partea de combat, nu am simțit deloc până acum că ar fi prea puțină acțiune.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 3-01.jpeg 2-02.jpeg