Single post: VR - Meta - Oculus Rift, Go, Rift S, Quest 3, 3S, Pro
-
Junior Member

Originally Posted by
MonkY
Sunt curios de unde ai luat M3-ul, mai ales daca spui ca e in EURO. Pe Europa inca nu e nici urma (sau cel putin Amazon). Ai luat direct de la ei?
Exact, am comandat de pe site-ul oficial. Nu mi-a convenit deloc din cauza duratei de livrare(estimat ca ajunge la destinatie dupa 16 noiembrie), dar nu l-am gasit in niciun alt magazin online, care sa il livreze mai repede si la un pret asemanator. Iar de pe Amazon lipseste cu desavarsire. Presupun ca au fost luati pe nepregatite cu numarul de comenzi, nu stiu ce sa cred.
Am instalat VD si Sidequest, am luat de pe Steam Walking Dead, se misca rezonabil prin wifi, mai are momente de stuttering, oare o sa fie mai stabil daca conectez un cablu link? Nu am, dar ma bate gandul sa achizitionez unul, presupun ca ce a fost bun pentru Quest 2 este ok si pentru 3.
Am avut in trecut la "butonat" o casca Quest 2, sincer, momentan nu mi-am dat seama de nicio diferenta majora, ori jocurile incercate nu au upgrade la Q3, ori pur si simplu am uitat! Poate, daca as avea ambela casti si sa le incerc pe acelasi joc, as observa diferente, dar momentan nu simt un upgrade ....