Incredibil de bine arata jocu asta. Am vreo 5-6h in el si efectiv nu ma pot opri din uitat la chestii. De cele mai multe ori ma pierd in explorare, nu ca sa gasesc ceva ci ca sa ma uit la o alta textura sau umbra sau obiect
Il joc pe PS5 in 30fps si da, sunt multe si deranjante artefactele de upscaling si nu-mi dau seama daca are RT sau nu (m-am ferit de orice analiza sau review), pt ca reflexiile din oglinzi lipsesc, dar ce au reusit sa scoata este absolut impresionant si este in aceiasi liga cu Last of Us 2, desi "next gen".

Pacat ca nu are un photo mode, dar macar HUD-ul este minimalist si putem face niste screenshots superbe chiar si asa.

Ca poveste e ceva absolut mind blowing. Ce-i iese omului asta din cap este de pus in rama. Daca 1 a fost bun si interesant, asta e alta liga cu totul

Am avut si vreo 3-4 momente cand m-a speriat in ultimul hal si nu prin clasicele jump scares, ci prin momentele mult prea tensionate si lungi si cand incepi sa te obisnuiesti cu tensiunea si sa te mai relaxezi putin si sa alergi pe acolo BAM (nu dau spoilers) se intampla o chestie care, mai ales cu castile pe urechi, te face sa tresari si sa te uiti in jur

Fenomenal jocul pana acum si sper sa tina cel putin 100h asa

Ce norocosi suntem ca ne putem bucura de asa jocuri, anu asta, dupa 2 ani de pandemie in care nu am reusit sa jucam cine stie ce calitativ.