Este o experienta absolut excelenta. Efectiv e de pus pe piedestal, alaturi de The Last of Us Part 2 si Red Dead Redemption 2 (parere subiectiva, desigur). Eu nu tin minte alte continuari ale unor jocuri foarte bune (la vremea lor), sa fie la nivelul asta. Si nu ma refer la part 3, 4, 7, samd. Ci efectiv al doilea joc din serie.
Efectiv totul este imbunatatit, de la povestea care are super sens - nu e facuta de umplutura sau pentru bani - la personaje, la mecanicile de gameplay, dar mai ales la actualizarea grafica pentru zilele noastre. Pur si simplu este o capodopera
Eu inca nu l-am terminat - am ramas la "point of no return" si m-am intors sa colectez tot ce puteam de pe harta, urmand ca diseara sa continui cu finalul jocului.
Dar comparativ, pentru ca am trecut din Spidy 2 in asta - dincolo am terminat tot jocul in ~25h, din care un maxim 10 sunt poveste si restul side mission sau mindless swinging prin oras.
Aici din ~30h, as zice ca un 25h sunt poveste si tensiune constanta - ceva ce nu am mai experimentat pana acum, la nivelul asta.
Sa le dea dumnezeu sanatate ca au schimbat tampenia cu chapterele si acum te poti intoarce sa iei tot de pe drum....big like for that