Dupa 3 saptamani de la comanda BOBOVR M3, pachetul a ajuns la mine. Primele impresii, suportul este premium, impachetare pe masura, materiale foarte bune. Iar surpriza cea mai mare este bateria, combinata cu Quest 3! Testat in 2 sesiuni de joc, in prima aveam procentajul bateriei ochelarilor 100%, cu a 2-a ocazie aveam 82%.
Nivelul bateriei Quest 3 nu a scazut in procent, nici nu a urcat (cand aveam 82%). Dureaza in jur de 1,5 ore sa se descarce, plus aproximativ 2 ore bateria Q3, mi se pare suficient. Personal, mai mult de 2 ore nu am stat, ma declar multumit de bateria B2, chiar nu ma asteptam avand in vedere criticile aparute. Presupun ca update-urile ochelarilor au ajutat.
Insa, momentan nu reusesc sa gasesc o pozitie comoda in care sa ii asez pe cap, b simt presiune mare pe ceafa, ba pe frunte. In acest moment nu pot sa spun ca modelul acesta Halo ma incanta ....

Pe de alta parte, am luat jocul AC Nexus. Ce sa zic, sunt abia la prima campanie, cea cu Ezio, ma asteptam la mai mult, consider ca a fost si este prea mult hype in jurul lui.
Sincer, ma asteptam sa fie un joc care sa se diferentieze de ce a aparut pa aacum, mai ales ca este exclusiv pe Quest, nu exista varianta pcvr.
Cred ca cel mai mult m-a dezamagit grafica, aveam asteptari mai mari. De asemenea, nu pot spune ca ma impresioneaza nici mecanica de lupta, sesiunile de parkour. Cel putin in acest moment, personal, nu este in fata unor titluri ca HL sau Skyrim, nici ca grafica, nici ca poveste.