Trebuie sa te joci la 120Hz si cu Passthrough activat. Atunci suge cel mai tare, chiar si peste 18W, ori bateria M2 mai mult de 15W nu poate. Si gandeste-te ca acum e noua! In timp va fi si mai rau.

Halo style ar trebui sa fie fix opusul, sa nu simti presiune deloc (fata de cele gen Elite strap, care fix pe asta se bazeaza, pe faptul ca te "strang" cat mai tare, pentru a fi cat mai fixa casca pe cap). Incearca sa repozitionezi... dar ce-i drept, nu avem toti aceeasi forma a capului, nu exista solutie sa se potriveasca la toti. Pe la mai toti maniacii in VR insa, cele tip Halo sunt favoritele.

Cat despre AC Nexus, sau orice alt joc nativ de Quest 3... cred ca ai prea multe asteptari de la un chipset de mobil, care mai trebuie sa si randeze in niste rezolutii fabuloase. In vecii vecilor nu se va apropia gamingul nativ de ce poti face pe un PC. Dar si pe PC, iti trebuie un monstru (multi recomanda 4080 deja ca minim, unii se plang si cu 4090-uri, eu ma descurc binisor cu 4070 Ti). Half Life Alyx, desi e un joc vechi, este de 20x mai sus (nu am jucat AC Nexus, doar am vazut imagini), pentru ca are de unde. Pacat insa ca zici ca nu e OK nici ca story... dar nah, e AC, nu cred ca au revolutionat genul.

Insa, ca idee, cei care cunosc intr-adevar ce poate un joc nativ, sunt foarte placut impresionati de AC Nexus. Cel putin din videos i-am vazut ca se bucura ca pot interactiona cu orice obiect, ca pot sa se plimbe prin multime (ceea ce e mare lucru, pt. un joc de mobil)... Acum nah, fiecare cu asteptarile sale. Eu nu voi da banii pe asa ceva.

P.S. Tu esti un caz fericit cu 3 saptamani comanda la BoboVR. La tine a sosit in 3 saptamani, pe mine m-au tinut in pending o luna-doua...