Tocmai cand vroiam sa dau drumul la extaz fiind aproape de final si de 100%, cand realizez ca fac parte din aceasta comunitate 'selecta'... sa nu fii ba tu in stare sa repari si sa testezi cum trebuie mizeria asta, ditamai jocul absolut fabulos...
Am terminat si eu acum nivelul ala 'We Sing', inca plang si castile si TV-ul, absolut demential, un moment cum rar (if any) am trait in jocuri video pana acum!!

Dar, ca sa raman cu gust de fiere, sunt blocat de 100%, mi-a taiat tot elanul si toate bucuria jocului, un joc de nota 20 de de altfel...

Sigur, ajuta foarte mult si sistemul de Save care este absolut cretin, ca doar la falfaiala de bec trebuia sa puna save si sa ai doar 3 save files care sunt la dracu cu 20 de ore in urma...
Nici nu stiu ce sa fac acum, sa ma duc si sa termin povestea, sa stau si sa pierd tot elanul asteptand un fix care nu se stie daca va veni si cum anume va veni, ca eu de luat jocul de la capat nu-l mai iau...
https://www.reddit.com/r/AlanWake/co...bug/?rdt=32901

LE: Din punct de vedere tehnic, astia pot adauga progress pur si simplu la un achievement/trofeu pentru o actiune/collectible care avea bug, fara sa te puna efectiv sa faci backtrack si sa iei acel collectible?
Exemplu cum am eu acum, am luat deja 5/6 collectibles in joc, dar imi arata ca s-au contorizat doar 4/6 (am progress 66% la achievement in loc de 82%).
Acum stiu ca mai am unul in ultimul capitol dar mi-e frica sa mai fac progres si sa il iau pana nu il repara pe asta.
Oare pot adauga ei prin fix acei 16% care imi lipsesc fara sa ma puna sa rejoc jumatate de joc, dupa fix?