Single post: Grand Theft Auto VI - GTA 6
-
Banned
Good God, cate s-au intamplat pe lumea asta de la lansarea lui GTA V din 2013 si pana la primul trailer la GTA VI in 2023.
O pandemie, patru razboaie majore, trei presedinti americani (posibil sa ajunga la al patrulea daca se lanseaza in 2025) , doi monarhi britanici, trei generatii de console PlayStation/Xbox, 10 generatii de iPhone, nu mai zic de placi video de la Nvidia si procesoare Intel, vreo 30 de filme Marvel, cateva noi tehnologii extinse la scara larga precum dronele, masinile electrice, inteligenta artificiala si aplicatii de comenzi online si dating , nebuniile cu social media , doua remasterizari la Skyrim, vreo 9 Assassin's Creed's, 10 Call of Duty-uri, un Half Life pe VR - 10 ani!!!
10 ani am asteptat un trailer la un nou GTA!

Originally Posted by
GabiCutlac
Presimt ca multă lume va fi dezamăgită. Așteptările sunt mult prea mari ca sa mulțumească pe toată lumea...
Daca Lucia (sau cum o s-o cheme pe protagonista din GTA 6) o sa se ridice macar la nivelul lui female V din Cyberpunk 2077 si o sa aiba personalitate bad-ass, interpretare vocala de nota 10 si o poveste captivanta, o sa ma declar multumit.
Oricum, jocul va avea imbunatatiri foarte multe dupe ce am vazut cate poate face Rockstar in Red Dead Redemption 2.
Dupa atata timp (10 ani) si atatea jocuri open-world, jocuri racing, RPG-uri si shootere, cu siguranta si-au luat notite de la altii, au mai inovat sa bage ceva inedit care nu poate fi reprodus in GTA V nici macar prin moduri, si si-au facut temele ca sa scoata cel mai bun produs open-world din istorie.
Ah, ca o sa aiba buguri, probleme cu servere si proasta optimizare si va trebui sa rabdam vreo cinci patch-uri pana il stabilizeaza, cu asta ne-am obisnuit deja de vreo 8-9 ani.
Dar cum nu au fost probleme la lansarea lui RDR 2 pe console in 2018......doar pe versiunea de PC din 2019 cu optimizarea, nu cred ca o sa ne dezamageasca. Au avut timp destul sa testeze jocul!