Single post: Grand Theft Auto VI - GTA 6
-
Banned
În perioada imediat următoare ar urma să mai ne dea detalii despre numele actorilor vocali, cine sunt cei care le dau voce lui Jason și Lucia.
Și cam atât. Până la urmă, sunt exact ce s-a zvonit anterior, un Bonnie and Clyde ai anilor 2020.
În 2024 - trailerul nr. 2, cu gameplay și posibil detalii despre GTA VI Online, pe care îl aștept foarte mult și sigur o să fie mai bun decât actualul GTA V Online.
Și în 2025, dacă o să fie programată lansarea în trimestrul Q4, teoretic, ar urma Story Trailer, Launch Trailer, lansarea propriu-zisă, urmată de lansarea pe PC în 2026-2027, care o să arate fenomenal pe un RTX din seria 50.
Dar cine așteaptă până îl lansează pe PC? Eu îl iau pe PS5, iar dacă apare un PS5 Pro până atunci, cu atât mai bine, va arăta jocul foarte frumos.
Chiar dacă se axează doar pe Vice City și împrejurimile din statul Leonida (Florida), mă declar mulțumit. Orașul e impresionant de mare. Dacă o să mai adăuge și alte orașe treptat și misiuni în America de Sud prin online live-service, și mai bine. O să tot aibă Rockstar ce încasa pentru 10-20 ani.
Să vedem ce poate! La cât de detaliate sunt plajele și oceanul, sigur o să avem ce explora cu submarinul (nu au inclus și mediul subacvatic în trailer). Și pentru că Florida are centru spațial și Disneyland, cine știe câte și mai câte va oferi GTA 6.
Cât despre ..., cred că o să egaleze cele mai năstrușnice simulatoare de .....după ce am văzut cât poate Cyberpunk 2077 și Witcher 3.
Va cuprinde toate stereotipurile și ceva parodii politice din ultimii 10 ani, iar rednecii sunt un indiciu că vor face mișto pe seama conservatorolor, dar și de excesele taberei celeilalte, mai ales a femeilor materialiste de tip pitzi.
Am încredere că ce am văzut în trailer va fi și in-game, până la urmă, tehnologia grafică a progresat în 10 ani și va mai progresa semnificativ în următorii doi ani.
Dacă Cyberpunk, Metro Exodus, Resident Evil, Horizon Forbidden West, The Last of Us II, God of War Rargnarok, Elden Ring au putut să ne ofere experiență cinematografică de calibru, sigur va putea și GTA VI, exact ca în trailer!
Cyberpunk e joc de 2020, GTA 6 e de 2025! E o diferență grafică și tehnologică de cinci ani, cum e între Mass Effect 2 și ....Witcher 3.