Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Grand Theft Auto VI - GTA 6
-
Member
Este o mare diferenta intre in-game si in-engine.
Trailerul este un colaj de in-engine cutscenes, si foarte probabil ruleaza pe un PC high-end, daca nu chiar un workstation.
Cutscene-urile sunt prea incarcate, in special traffic density si pedestrians, pe plaja, in cluburi, si se intampla multe lucruri care sunt evident staged, n-o sa le vedem la fel in real-time. Foarte probabil si view distance si LOD sunt impinse la maxim. Un GPU de nivel RTX2070 nu o sa faca minuni, trebuie sa fim temperati.
Eu unul sunt sincer prea millennial sa fiu hyped, desi l-am asteptat ca pe sosirea extraterestrilor.
In viziunea mea, GTA6 avea loc tot in anii 80, si imi doream un trailer cu o melodie synth-pop pe fundal, plin de referinte din cea mai frumoasa perioada din istoria moderna dpmdv. Sper ca totusi jocul ne poarta in timp, si ca de fapt Rockstar ne-a aratat acum doar o picatura.
"Poate imi plac si mie tzatzele" cum a zis Becali, dar nu asa. Lumea actuala in care traim este o satira in sine. Daca inainte Rockstar satiriza, acum viata bate filmul. Florida man, tiktoks, vulgaritate, toate astea sunt in viata reala duse la extrem, Rockstar doar le copiaza acum.