Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
Waaaauuu, nu pot să cred așa ceva, săptămâna trecută am comandat un ring doorbell refurbished si două zile mai târziu un google watch 2 și astăzi mi.au ajus chiar dacă aveam estimare joi pentru sonerie si vineri pentru ceas. Incredibil cât de bine se mișcă băieții și ceasul nu a venit din Germania ci tocmai din spania. M.a trezit din somn la 9 fancurier dacă sunt acasă și când l.am văzut în fața ușii cu ambele colete m.am blocat deoarece nu mă așteptam să ajungă concomitent. Incredibil profenalismul lor.
Ps. Și hai sa va spun cum sta treaba la moi cu resigilatele: am comandat dintr-un mare magazin on-line un eco dot resigilat care nu am reușit să îl setez si conectez la WiFi sub nici o formă ( l.am dat retur si am luat unul nou) care ce să vezi merge perfect ( nu imi pot da seama ce i.a făcut vechiul proprietar dar l.a busit rau de tot nici cu resetare de fabrică nu a mers) . Bun iar astăzi îmi ajunge soneria refurbished de la amazon .......OMG până si folia de protectie era pusa pe ea. Încărcată resetată totul ca la care xiceai ca e nou nouță ( bine zgârieturile pe plasticului negru lucios nu aveau cum să le repare) dar in rest impecabil produsul. Oare la noi retailarii nu se uită măcar la produsele returnate să vadă dacă sunt funcționale oare ? Sau pun o etichetă cu resigilat si gata.... ROMÂNIA ce să îi faci
La sfârșit RECOMAND din tot sufletul amazon.

poate nu e locul potrivit, dar care e faza mai nou cu RING? Mai e nevoie de abonament pt a accesa functiile de baza de supraveghere? Care e situatia cu privacy? Stiu ca au fost probleme in care iti puteau accesa feed-ul inclusiv autoritatile (din state) fara permisiune respectiv angajati Amazon. Fusese un scandal cu chestia asta acu cativa ani