Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Game Awards 2023
-
Why so serious ?

Originally Posted by
olteanug
Inseamna ca Ghost of Tsushima nu e de tine
Says who? L-am jucat si aproape platinat (am golit toata harta) si m-am bucurat de el overall. Culmea, am dat si bani pe el digital si-l am si sigilat in raft. A fost un joc bun, de un 6-7 in opinia mea, dar foarte diluat si fara activitati si singurele 2 lucruri pozitive cu care ramai in cap dupa ce-l termini (cel putin la mine) au fost combat-ul si campiile alea plate, pline de vegetatie.
Cu a doua am ramas in cap si dupa ce am jucat Flower pe PS3...

Originally Posted by
olteanug
Laat of US 2 nu e woke, e pur și simplu o mediocritate op.
N-are treaba cu feminismul cum nu o are valul 4 de feminism cu feminismul autentic, fiind doar o înșelătorie.
Huh? Faptul ca joci cu o tipa care e gay = feminism? Ne intoarcem la discutiile despre hate-ul primit de jocu asta? 
Din cate tin minte, tu nici macar nu l-ai jucat, deci nu prea inteleg de ce-ti dai cu parerea despre jocu asta 

Originally Posted by
olteanug
Ghost of Tsushima te întoarce în Japonia feudala și astfel de jocuri sunt rare.
Asa e...sunt super rare. Oh wait...Sekiro, Nioh, Okami, Persona, Yakuza-urile, Shenmue, Onimusha, Wo Long: Fallen Dynasty,Last Ronin care urmeaza 

Originally Posted by
olteanug
Pe când Last of US 2 e un alt postapocalyptic game care nu are pic din calitatea primului.
Corect. Nu are pic din calitatea primului. Pentru ca este mult mai bun in toate aspectele, incepand de la poveste, trecand la animatii, personaje, gameplay, grafica, sunet. tot...
Dar da, eu daca am de ales intre ceva fantasy si ceva real, merg mereu pe ceva real. Iar in TLOU-uri, realismul primeaza.

Originally Posted by
olteanug
Zici ca 2023 nu e un an mediocru ? De 2-3 ani , lumea vorbește pe social media ca gamingul e mort sau ca se îndreaptă vertiginos spre
prăbușire.
E un an slab, la fel ca 2020, 2021 si 2022 pentru ca a crescut cantitatea de jocuri slab ecalitativ , de remasterizari și portari.
Nu se poate compara cu 2003 sau 2013 când apăreau IP-uri noi.
Eu sunt de parere ca am avut un an excelent, asa cum zic si colegii mai sus si am mai zis si eu pe alte thread-uri. Multe jocuri incredibile notate peste 9 in medie. Lucru rar intalnit.

Originally Posted by
olteanug
.....dincolo ca ești moderator , nu ți se pare deplasat în 2023 sa îmi spui ,,sa ma întorc în pestera" doar pentru ca mi-am exprimat liber o opinie?
Normal ar fi sa îți ceri scuze ...gen.
În alta tara europeana erai taxat și pe forum și în lumea reala pentru chestia asta cu ,,pestera" spusa din postura de moderator.
Nu am nicio probleme sa-mi cer scuze daca gresesc si poate ca am fost putin dur cand am zis ce am zis dar...ce opinie ti-ai exprimat liber? Si unde?
Ca nu esti pe strada sa te apuci sa zbieri ce-ti vine in minte. Esti pe un forum unde avem un regulament pe care tu nu-l respecti constant.
Pe langa asta, poluezi efectiv fiecare thread pe care postezi, pentru ca nu esti capabil sa formatezi un amarat de text si sa-ti expui ideile (unele chiar foarte bune) intr-un fel usor de citit, fara 1000 de spatii intre randuri si fara 1000 de edits care sa adauge inca 2-3 randuri de text sau 1000 de videos complet unrelated cu jocul respectiv sau cu situatia respectiva.
Dar ai fost funny cu "tara europeana care ma taxa pentru chestia asta din postura de moderator". Eu cred ca ma confunzi cu cineva care are ceva functie publica 
LE: 
Originally Posted by
olteanug
AJ e unul dintre cei mai mari vloggeri de gaming din istoria YouTube după Total Biscuit, Boogie2988, ActMan , Dr Disrespect, Faze, PewDiePie, Oboeshoes....
Genial 

Deci e unu din cei mai apreciati dupa 1000 de alti oameni