Single post: Elden Ring

1. #481 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte frumos zis si ai dreptate inclusiv cu motivul pentru care am abandonat si eu jocul - acum ca mi-ai adus aminte.

Nu sunt genu care sa ma concentrez pe buildul x sau y, ci incerc sa pun puncte acolo unde vreau eu in momentul respectiv sa ma focusez.
    Dar da, aveam ceva arma mare si cu damage bun si eram in ceva coridor cu pesteri si dupa ce explorasem cateva, primeam ori chestii mult sub damage level-ul meu, ori chestii de magie, pe care nu o folosisem niciodata si nici nu ma interesa.

Faza e ca nici macar pentru boss fights nu am considerat ca merita, pentru ca Sekiro ridicase prea mult stafeta, unde pierdusem ore intregi la cate unii, ca sa-i invat, sa ma enervez, sa reusesc in procentaj din ce in ce mai mare pana ca intr-un final sa-i omor, transpirat si cu mainile inclestate pe controller si parca uitand sa respir.

Pe cand in EL...nu am avut sentimentul asta la niciun boss fight.

Si looking back, inca am in cap unii bosi din Sekiro, pe cand, la EL, daca vreau sa-mi aduc aminte de vreun boss, trebuie, probabil, sa ma uit la achievements-uri (in caz ca am primit la fiecare).

Btw @Syni - literally no offence, dar ce zici cu sters memoria ca sa pot rejuca un joc "fresh" mi l-as dori la multe jocuri SP excelente (gen TLOU 1 si 2, RDR2 si multe altele de genu, care au avut poveste ce m-au marcat efectiv), dar la jocul asta...ce anume ai vrea sa stergi din minte? Felul in care te bati cu aia? Sau tu chiar ai fost atent la poveste si ti s-a parut misto si ai vrea sa o retraiesti?

Si nu, nu sunt ironic deloc, chiar sunt curios.

Tocmai pentru ca in cele 30h jucate de mine (am verificat acum), nu doar ca nu am inteles nimic din poveste, dar ninci nu am gasit-o
    Attached Images Attached Images screenshot-2023-12-14-14.37.00.png