Single post: South Park: Snow Day!
-
Banned
Trist, creatorii serialului nici glumele de altădată nu le mai au. Adică, mă așteptam în tot trailerul ăla de 1 minut să aud o glumă vulgară tare bună care să mă determine să-i dau pre-order la joc. Că pentru asta ar trebui să joc un joc South Park, nu pentru bătaie cu zăpadă (că asta pot și într-un joc Mario pe Nintendo Switch). Nope! Ce văd acolo e un joc pe care l-ar putea juca și cei de 6 ani.
Țin minte când râdeam cu poftă la South Park- The Stick of Truth.....dar era 2014, lol, acum 10 ani. South Park: The Fractured But Whole a fost fun de jucat, interactiv, dar nu prea le-a avut cu comedia. Și nu e de mirare după ultimele opt sezoane, că de prin 2015 au cam dat-o prea tare în politică. Iar acum zici că mă uit la Family Guy, că atât de neinspirați au ajuns cu umorul. Aia e, doar Rick & Morty mai mă amuză.
Cine știe, poate s-o gândi cei de la Adult Swim Games să colaboreze cu o companie de dezvoltare serioasă care să scoată un joc video cu Rick & Morty cu grafica din serial și cu o durată de 15 ore copioase de râs, în maniera lui Stick of Truth.