Aquaman and the Lost Kingdom, care are nota 6 pe IMDb, este oficial ultimul film al francizei DCEU, debutată în 2013 cu Man of Steel.
Franciza a livrat filme care au avut ceva încasări, dar nu prea au fost de mare succes calitativ - Man of Steel, Batman V Superman, Suicide Squad 1/2/Birds of Prey, Wonder Woman /WW 1984, Justice League, Black Adam, Shazam 1/2, Aquaman, Flash, Blue Beetle și în cele din urmă, Aquaman and the Lost Kingdom.

Actorii care îi jucaseră pe Superman, Cyborg și Batman au fost dați afară (Ben Affleck a mai apărut în Flash după ce a mai avut scandaluri legate de alcoolism, apoi s-a însurat cu Jennifer Lopez, Gal Gadot nu e hotărâtă dacă revine, Henry Cavill a fost dat afară pentru că devenise prea ... toxic cu femeile de pe platou și îl interesa mai mult gamingul - iubește Warcraft și Warhammer și a preferat mai mult The Witcher, iar Ray Fisher că se certase cu producătorii).
DCEU n-a avut o soartă bună și nu a reușit să devină un concurent serios la MCU, dar cel puțin, Warner a știut să se oprească când devenise prea penibil.....față de Disney care insistă să scoată mizerii, chiar dacă tot ce a însemnat cu adevărat MCU s-a terminat odată cu Avengers Endgame. Numai filme și seriale slabe au scos (exceptând Loki).

DC s-a afirmat mai degrabă prin seriale, jocuri video, benzi desenate și filme făcute independent, fără crossover-uri și shared univers, așa ca Batman și Joker, care sunt mult mai dark.
Următoarele lansări:
2024 - Joker: Folie à Deux.
2025 - Batman 2, Superman: Legacy