Jocul a primit un patch ieri de aproximativ 5 GB in care iti da voie sa-ti alegi misiunile deja facute (aviz celor care sunt interesati de platina ca trofeu, se face usor acum). Totodata dupa update, jocul ingheata (freeze) frecvent acum cand citesti mesaje sau cand se schimba ecranul cum ar fi o valiza de iteme spre exemplu. Noroc ca am avut 3 sloturi de salvari ca m-a umplut de nervi aseara la nivelul cu cinema-ul (dadeam reload la salvare tot timpul). Nu mai vreau sa mai critic cred ca unii dintre voi considerati ca am o problema cu acest joc... Insa din moment ce platesc 50 de EUR pe un produs si nu-l primesc gratis cum sunt mari review-eri, gasesc normal sa-mi spun nemultumirile mai ales ca Gamespot i-a dat 10, l-au umflat (d-asta si credeam ca studioul e american, nu m-am documentat inainte, a fost prejudecata).

Final thoughts: Un joc ambitios, overrated, pe momente reuseste sa te captiveze insa cumva trecerea dintre capitole si uneori prea scurte strica placerea, nivelul WE SING este intr-adevar aparte - o experienta placuta, povestea incalcita si pe cat sunt fan filmelor mistery si David Lynch, m-a lasat cumva rece si bineinteles va fi continuare, cel putin DLC-uri. O luna de zile l-am jucat, in reprize deoarece nu e fun ma deprima, insa n-am lasat o piatra neintoarsa pe harta - daca pot spune asa. In orice caz este o imbunatatire majora fata de titlul original pe orice plan insa se adreseaza unui public aparte, un joc de nisa daca il pot numi asa si clar nu-mi voi lasa copilul sa-l joace (oricum l-a vazut si din prima impresie, nu i-a placut, ceea ce ma bucura).