Single post: Clubul Xbox Series X
-
05-02-2024 11:15 #1280 SP
Senior Member
Problema lor cea mai mare este ca NU FAC JOCURI! Din partea mea, sa-si schimbe si logo-ul in PlayStation_2 daca vor, dar SA FACA JOCURI!
Pentru mine ca end user dar mai ales ca fost fan inrait Microsoft, conteaza sa faca jocuri, mari, AAA, care sa rivalizeze cu God of War, TLOU, etc. I don't give a F ca au cumparat ei 400 de studio-uri si ca isi lanseaza mizeriile pe tablete si telefoane, eu am nevoie de la ei sa FACA JOCURI!
Dar...daca incet incet tot ce stiam despre Xbox se dizolva intr-o mizerie de Netflix wannabe, eu dpdv financiar voi castiga, pentru ca voi cumpara un singur device pe care voi astepta sa joc, la un moment dat, toate jocurile existente pe piata. Initial am zic ca P3 a salvat brandul Xbox de la o moarte sigura, dar probabil ca toate aceste decizii imputite se iau peste capul lui si atunci... omului nu-i ramane decat sa apara tot mai stanjenit pe scene cu idiotenia aia de cliseu 'play everywhere & sh**', dupa care se duce acasa si se joaca God of War, dezgustat de propriul job.
Problema cea mai mare a noastra insa, a tuturor, este ca odata redusa competitia (fie ca va detine Microsoft monopol pe content, fie ca moare Xbox si ramane PlayStation fara concurenta), veti vedea tot mai multe mizerii de live-service si incet incet tot ce inseamna jocuri facute cu suflet, poveste si pasiune adevarata pentru gaming, va fi doar o amintire.