Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox Series X
-
16-02-2024 11:04 #1289 SP
Why so serious ?

Originally Posted by
Papillon_
Faptul ca pe next gen Xbox o sa pastreze varianta cu disc, si sa spuna ca lucreaza la o consola portabila Xbox gen Steam Deck.
Anunturi de genu asta, la fel ca la cele 4 jocuri de care a zis vag, nu le poti face intr-un astfel de podcast. Aici se investeste mult in marketing si se vor anunta cand vor si eu cum vor ei.
Cel mai probabil in iunie vor avea mega conferinta, cu mai multe jocuri ABK in gamepass, cu new games unveil si cu Pro-urile anuntate si gata de lansare in iarna, asa cum tot zic din 2020 
Cat de podcast, da, totul vag si prost impachetat.
Mi se pare o idee foarte buna sa aduca jocurile alea pe PS si Switch si din partea mea, sa mearga chiar mai departe, cu gamepass pe acele platforme - nu ar avea decat de castigat, desi asta inseamna extra optimizari pentru toate jocurile din gamepass sau totul sa ruleze doar din cloud.
Dar am vazut ca au foarte mare atentie la exprimare cand spun - we have the biggest games, nu the best games, pentru ca asa este - Fortnite, Minecraft si altele de genu (Roblox si ce mai e) sunt si pe xbox, dar asta nu inseamna ca sunt cele mai bune sau bine cotate