Jocul asta... Pfff

Dupa ce m-am ferit de el pentru ca a avut lansarea care a avut-o, l-am cumparat la un moment dat din Altex cand era vreo 70 de lei. Asta se intampla acum vreo 3 ani.

L-am inceput de vreo 3 ori in astia 3 ani si nici macar nu ajungeam la questul din Konpeki Plaza. Si il abandonam.

Pana in decembrie anul trecut. Am terminat Starfield care mi-a lasat asa o usoara dezamagire in suflet (mai ales dupa ce am luat un Series X special pt el). Ramasesem totusi cu pofta de un shooter looter. Si l-am inceput a 4a oara, cu gandul sa imi umple timpul pana apare remake-ul la TLoU2.

Si de data asta m-am tinut sa trec peste partea de inceput, care deja ma plictisea ca o mai jucasem de 3 ori. Si ce ma bucur ca am tras de mine pentru ca efectiv dupa partea de intro am fost prins (hooked).

Efectiv m-am afundat in jocul asta si l-am savurat la maxim. Main game + DLC mi-au luat vreo 130 de ore si nici nu am facut toate joburile. Efectiv ma trezeam mergand aiurea prin Night City si ascultand muzica de la radio.

Faptul ca nu le-a fost frica sa includa violenta, sex, nuditate si nu au fost rahaturi de inclusiveness bagate pe gat a fost o gura de aer proaspat. Chiar m-am simtit ca un punk/mercenar.

Am ales sa joc cu female V si voice actingul mi s-a parut de nota 10++. Johnny a fost superb si toata trupa lui de misfits.

Nu stiu cum a fost la lansare, probabil se putea juca si atunci. Am inteles ca s-au schimbat si skill trees. Cert e ca varianta jucata de mine a fost exceptionala. Nici un bug major, nimic enervant.

Iar faptul ca scriu acest "review" dupa o luna de cand l-am terminat si ca inca ma gandesc la el, inca ascult muzica din joc cand sunt prin masina si ca abia astept o parte a doua, face jocul asta sa intre direct in top 5 jocuri favorite all time. O experienta superba overall.

Felicitari CDPR pentru ca nu au abandonat jocul asta dupa un fail imens. Sper sa aiba o lansare mai buna pentru partea 2.