Băgat LGBTQ pe gât însemna să facă ce s-a întâmplat în AC Odyssey - să nu știi că alegerea unei replici duce la o secvență în care Alexios se sărută cu un fierar păros, bărbos și vânjos.

Ulterior au băgat patch și acum toate replicile declanșatoare de Romance au icon-ul cu inimă. La Mass Effect încă trebuie să ai grijă ca Male Shepard ce alegi să nu te treești că te trezești în pat cu un personaj negru, deși încerci să le agăți fără succes pe Tali, Miranda, Liara și Ashley, fiindcă alegi replicile proaste.

Eu nu m-am simțit în Cyberpunk 2077 că băgau LGBTQ pe gât. Ca male-V, chiar de erai respins de Judy că era lesbiancă, aveai alte opțiuni - Panam , Rogue, Meredith, orice prostituată.

Pentri femeile care sunt hetero și joacă jocul e nașpa. Că eu nu îmi amintesc să se poată dea skip la scenele de sex dintre Johnny Silverhand și Alt Cunningham.
Pentru mine ca hetero e ok să mă pun în pielea lui Keanu Reeves și să o admir pe Alt când face sex cu ea.

Gândiți-vă că jucătoarele sunt obligate să asiste la sex cu o femeie, să o vadă pe Alt din first-person...
Și sunt jucătoare hetero care poate nu vor așa ceva.

Însă noi jucătorii hetero de sex masculin nu suntem obligați să fim în rolul unui personaj feminin care face sex cu un personaj de sex masculin. Cum ar fi să se întâmple- să fim în rolul lui Alt și să vedem din first person .......... lui Keanu.