Single post: Parinti impuscati de catre fiu pentru un joc
-
Senior Member
Instinctul criminal e in fiecare dintre noi insa societatea din ziua de azi il trece intr-o stare pasiva.
Folosirea jocurilor pe post de alibi, este pe langa un artificiu al avocatilor (ca poate scapa acuzatul mai usor, eventual si intenteaza proces companiei de jocuri), o modalitate de a estompa o industrie in crestere.
Jocurile sunt cauza in cazul crimelor la fel cum fumatul pasiv omoara oameni.
Acum aproape 10 ani, cand abia se dezvolta industria MMO un fiu si-a omorat tatal pentru ca acesta juca EverQuest mai mult ca el. Din punctul meu de vedere, crima s-ar fi comis oricum, pe motiv ca tatal colectiona mai multe timbre, avea mai multe surprize Turbo, etc.
@Mo, din punctul meu de vedere ai exagerat nepermitandu-i fetitei sa faca roleplaying. Cand eram mic alergam cu ceilalti pe strazile din cartier zicand ca sunt Captain Planet, ne bateam unii cu altii ca Batman si Joker sau imi imaginam ca sunt Praslea cel voinic dupa povestile pe care mi le spunea taicamiu.
Din punctul meu de vedere, e important sa realizeze ca isi poate imagina ca e Sonic, dar ca nu poate fi Sonic.