Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
Mersi pentru descrierea detaliată.

Da, momentan și eu Altex cred că e cel mai aproape de normalitate în ceea ce privește day one releases.

Nu știu ce să fac cu acest joc având în vedere că sunt "nou venit" la franciza asta și nu știu dacă o să îmi placă. Cu FF7 Rebirth mi-am luat țeapă și m-am plictisit după câteva zile (probabil aveam așteptări prea mari).

Nu aș vrea să repet episodul, dar ca principiu am zis că nu mai suport firme fantomă care lucrează prin eMag și au tendința să supra taxeze unele jocuri, deși în cazul ăsta e invers.
Iti scriu acum din propria experienta. Asteapta review-urile (Gamespot pentru mine sunt cei mai buni pentru ca spun lucrurilor pe nume si de cele mai multe ori am cazut de acord cu reviewerul cand am jucat/ terminat titlul respectiv, pe urma IGN si restul) si vezi ulterior ceva gameplay-uri detaliate pe YT. Ca sa fii sigur poti sa iei primul Dragon's Dogma care e 20 lei la reducere, gameplay-ul va fi cumva similar, nu are cum sa fie schimbare radicala. Si eu ma gandesc sa fac asta, sunt satul sa dau full price pe un joc si sa nu-mi placa ulterior. Anyway ca si reviewer este destul de greu sa fii impartial catre un anumit titlu. Foarte important este ca review-erii sa fie obiectivi desi uneori simti in vorbele lor implicarea emotionala si asta clar afecteaza nota finala a jocului. Final Fantasy a scris istorie in gaming d-asta la multi "le e frica" sa-si spuna cu adevarat parerea datorita presiunilor, nu mai spun ca poti fi dat si-n judecata de catre Square ENix daca debitezi tot felul de bazaconii. Long story short este overrated! Prea copilaros!

Unele jocuri au si demo, asa le poti testa si iti cam dai seama daca e pentru tine sau nu.

Capcom si FromSoftware pentru mine sunt "the best" cand vine vorba de lansari insa pot exista exceptii. RE4 Remake este cel mai bun exemplu!

---------- Post added 16-03-2024 at 00:20 ----------

Incoming masterpiece: