Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Lumea se plange de orice, oricand, oriunde. Daca e alb, de ce e alb. Daca e negru, de ce e negru. Daca e verde, de ce e verde. Daca e tipa nu e bine, daca e barbat nu e bine, daca e non binar, nu e bine.
Pentru majoritatea fanilor Marvel e o problemă. Pentru că echipa Howling Commandos a Căpitanului America din WW2 cam așa arăta.
Nu e o problemă dacă introduci un negru.

E o problemă mare dacă nu-l introduci deloc sau dacă bagi numai personaje albe, adică ori o dai în extrema stânga și woke, ori în extrema dreaptă și în rasism.
Din punctul meu de vedere, filmele MCU în primele trei faze au fost foarte echilibrate. Nu ca în benzile desenate din anii 1940-1960 unde personajele de culoare nu erau prezente mai deloc, dar nici ca acum, ca în filmele fazelor 4 și 5, încât să bagi în distribuție 90% negri.

Alcătuirea echipajului din acest joc nu mi se pare ceva echilibrat. Au omis atâtea personaje albe special ca să enerveze fanii Marvel și jucătorii conservatori.

Oricum, e decizia lor și ....pierderea lor. Prin woke-isme duse la extrem nu faci decât să convingi și mai mulți tineri indeciși să voteze cu Trump, cu AUR și cu conservatorii de extrema dreaptă.
Consecințele pot fi foarte grave dacă bagi trei negri și un alb într-un joc video în care ar fi trebuit să fie predominat de personaje albe. Consecințe precum pierderea fanilor și potențialilor clienți, inclusiv să ne trezim iar cu Trump la Casa Albă.

Legat de joc, dincolo de personaje, așteptăm ceva gameplay la vară, la ....era să zic E3 .......la când s-o gândi ei să dea un gameplay pe la vreun gamescom, la un showcase sau pe YouTube.
Din câte am citit, e un action-adventure video game în third person camera.
Deci în stilul Spiderman, Wolverine, Avengers și Guardians of the Galaxy. Și în mod sigur, Iron Man de la EA ar trebui să fie tot în third person camera.