Salut Cristi,
Intr-o lume ideala sunt de acord cu postarea ta, nici eu nu practic asa ceva, incerc sa imi tin profilele cat mai curate si sa acopar doar jocurile de calitate:
https://www.exophase.com/user/Xander%20RO/

Legat de 'ScorpioOfShadows' insa, tin sa te contrazic. Nu doar el, ci nici ceilalti trophy hunters din toate tarile, nu 'joaca' nimic, ei au un race cu ei insisi si cu altii pentru level si atat. Pe ei nu ii intereseaza ce intra in consola, ci doar ce iese la partea competitiva de numar de trofee vs timp alocat. Poti sa privesti asta ca pe un sport daca vrei, ceea ce fac ei acolo nu este gaming, ei nu se joaca, ci fac strict trophy hunting.

Il cunosc personal pe Scorpio cat si pe baiatul nr.1 pe din Romania la Xbox achievements (LordMakanaki) si crede-ma ca sunt extrem de dedicati la ceea fac si daca nu ar fi ei sa ne tina steagul sus, ne-am confunda cu Guatemala in Leaderboards.

Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
Eu îi consider căutători de e-p*nis.
PS: Vad ca dupa ce am postat ati pornit un adevarat asalt si incepeti cu jigniri la adresa acelor baieti care pe banii si timpul lor ne tin si pe noi 'in viata' cat de cat in Leaderboards.
Va place sa fim in Leaderboards alaturi de Guatemala si Cipru? Nu va inteleg! O fac pe timpul vostru?
Nu este cazul sa jigniti, credeti-ma, sunt oameni extrem de ok care fac asta ca pe un sport si cu o dedicare si un efort (financiar, fizic si psihic) pe care putini il intelegeti. Daca nu le intelegeti intentia sau pasiunea it's ok, dar va rog sa va abtineti din a ii jigni!