Please do it. Daca ai dreptate, promit ca o zic aici cu litere mari si cu rosu. Sau daca gasesti un joc unde sa poti inactiva aceasta abominatie.

Mie mi se pare absolut stupid si pot sa inteleg logica din spatele ei, pentru cazuri in care chiar trebuie sa apesi pe un alt buton in urmatoarea fractiune de secunda (ceva care are animation cancel, desigur), dar la un joc de genul asta sau majoritatea jocurilor de combat in genul asta - 3rd person action/adventure games, mi se pare efectiv ca strica imersiunea.
Nu pot sa pricep ce anume ar putea sa fie sec la un joc care nu se opreste (freeze) la fiecare lovitura.

Cum ar fi sa avem asa ceva si la shootere, unde sa faca pauza la fiecare glont care atinge tinta?
Sau in FIFA sa freeze-uiasca la fiecare atingere de balon?

Din perspectiva mea - si am mai zis-o - daca vrei sa-mi arati ca lovesc ceva intr-un joc, fa-o vizual/auditiv - pune artificii pe ecran, fa personajul sa aibe un boner, sa-i iasa foc pe nas, pune un piu acolo sau flashing lights - idei sunt cu miile - dar cum sa spui ca o pauza mica la fiecare hit este un lucru bun? Mie mi se pare doar ceva cheap de implementat si denota doar o nepasare a devilor - desi sunt sigur ca nu este asa si probabil pierd mult timp ca sa fie pauza aia exact de x milisecunde.

Iar din perspectiva ta, sa inteleg ca jocurile care nu au asa ceva se simt "seci"?
Nu crezi ca ar fi mai bine o implementare corecta in combat? Gen cand lovesti, sa nu treaca sabia prin inamic, ca sa-si duca animatia la final?

Oricum nu sunt singurul deranjat de prostia asta - si da, e ok sa fie in anumite genuri de jocuri, gen fighting games.