Sunt de acord cu tine Teo cand vine vorba de single player si story driven games, sau chestii de grind, ai dreptate, dar pe de alta parte cred ca sunt pur si simplu jocuri la care achievementurile/trofeele vin ca o incununare, cum ar fi cele care presupun activitati competitive, boss fights...

Eu nu sunt trophy hunter pentru ca nu am timp, dar fac aim la trofee sau achievements cu un anumit grad de dificultate, mie personal imi creeaza endorfine si serotonina ca dracii cand reusesc sa fac o activitate grea, sa bat un Raid, sa termin un joc pe Very Hard, vreau blip-blop imediat!
Am un prieten pe care si acum cand avem 40 de ani si ne dor genunchii il mai intep cu niste achievements pe care le-am facut acum 10 ani (si el nu) in timp ce am jucat Titanfall impreuna, sute de ore. Activitati dificile dar extrem de fun, la care achievementul este o incununare.

Cand am reusit 'I Killed them all' am sarit de pe canapea si am intrat cu capul printr-o grinda falsa din rigips (traiam intr-o mansarda atunci).
https://www.trueachievements.com/a18...evement#311188
https://www.trueachievements.com/a18...evement#311188