Am și eu o mică povestioară despre Eneba. Am dat de ei când am reînceput să folosesc PS prin 2020, aveam nevoie să încarc cu credit contul meu PSN UK. Am folosit Eneba de vreo 2 ori, dar la un moment dat nu mai puteam fce plata cu cardul BT. Am sunat la BT și mi-au spus că au blocat orice fel de tranzacții către Eneba pentru că au fost multe rapoarte de înșelăciune din partea lor. Mi-au spus că pot debloca tranzacția pentru 15 minute și că eu sunt liber să o fac în acea perioadă de timp. Am cumpărat creditul de PSN atunci și n-am avut probleme în a folosi codul. Am citit prin alte părți că nici alții n-au avut probleme (în general cu credit cumpărat pe PSN sau Xbox Live). De atunci am revenit la CDKeys com, mai ales după ce am observat că prețul afișat de Eneba nu e cel final - ajungeam să plătesc uneori și mai mult decât pe CDKeys. Luați-o ca pe o anecdotă, mai sunt oameni care cumpără de pe Eneba și n-au probleme. Nici nu spun că pe CDKeys nu poți avea probleme. Am avut rezervele mele de la primul mesaj citit aici despre super oferta de pe Eneba.