Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jocuri cu preturi bune
-
11-04-2024 09:23 #9951 SP
Member
Am și eu o mică povestioară despre Eneba. Am dat de ei când am reînceput să folosesc PS prin 2020, aveam nevoie să încarc cu credit contul meu PSN UK. Am folosit Eneba de vreo 2 ori, dar la un moment dat nu mai puteam fce plata cu cardul BT. Am sunat la BT și mi-au spus că au blocat orice fel de tranzacții către Eneba pentru că au fost multe rapoarte de înșelăciune din partea lor. Mi-au spus că pot debloca tranzacția pentru 15 minute și că eu sunt liber să o fac în acea perioadă de timp. Am cumpărat creditul de PSN atunci și n-am avut probleme în a folosi codul. Am citit prin alte părți că nici alții n-au avut probleme (în general cu credit cumpărat pe PSN sau Xbox Live). De atunci am revenit la CDKeys com, mai ales după ce am observat că prețul afișat de Eneba nu e cel final - ajungeam să plătesc uneori și mai mult decât pe CDKeys. Luați-o ca pe o anecdotă, mai sunt oameni care cumpără de pe Eneba și n-au probleme. Nici nu spun că pe CDKeys nu poți avea probleme. Am avut rezervele mele de la primul mesaj citit aici despre super oferta de pe Eneba.