Am reînceput de la zero jocul fiindcă am facut o pauză și uitasem parte din poveste. Îmi place chiar mai mult decât prima dată, toată chestiunea cu randomness incepe sa aibă sens, aveti rabdare si fiti cat mai atenti la poveste. Veti gasi de-a lungul experientei anumite manuscrise peste care puteti trece usor fiindca se amesteca cu celelalte resurse, verificati din cand in cand ghiozdanul si cititi-le.

Tocmai am pierdut o grămadă de resurse adunate în vreo două ore. Eu, ca și sute de alte persoane care au pățit asta, am crezut că aspiratorul magic din garaj păstrează lucrurile adunate de-a lungul timpului, ei bine, nu face asta, doar le strânge de pe jos. Am crezut că este un bug, însă nu-i, daca sunteti atenti, veti vedea ca are desenate un craniu si un ceas la evacuare. Găsiți alte metode de a depozita lucrurile, cum ar fi spatiul generos din dulapuri sau cutii. Am căutat pe Google să vad daca mai sunt și alte cazuri, unii au pierdut și un motor Turbocharger după 20 de ore de progres fiindca nu l-au scos din cilindrul aspiratorului. Am facut un test in care am lasat anumite obiecte pe jos si cand m-am intors erau exact in aceeasi locatie, nemiscate.

Sa fiti atenti si la sistemul de salvare fiindca este atipic. Puteti salva in vreo 10 sloturi, insa acele salvari sunt volatine, le puteti pierde imediat fiindca jocul va salva imediat peste ele cand treceti dintr-o zona in alta dupa ce dati load. Daca este vreun moment interesant pe care vreti sa il rejucati, salvati-l, iar atunci cand dati load, mai dati o data save in alt slot fiindca actualul va fi rescris in timp ce jucati.

Eu mi-am cumparat editia speciala, putin ma intereseaza chestiunile cosmetice, am facut-o mai mult din drag pentru developeri , insa daca voi tineti la aceste chestiuni, sa aveti grija cand folositi vopseaua si abțibildurile din DLC fiindca se consuma definitiv dupa cateva utilizari, deci puneti-le doar cand considerati ca merita build-ul respectiv.

Am prins si o mica furtuna langa atelier. Are ceva-ceva jocul asta, e placut sa te uiti putin la furtuna iar dupa sa inchizi usa de la garaj, sa dai drumul radio-ului si sa incepi sa mesteresti la masina.