Merci frumos!
Eu le iau doar L da, marimea mea, dar nu le port niciodata ca sa nu fie nevoie sa le spal, sunt doar pentru colectie!

Cele noi, de sezon (cum e cel cu Dragusin) le iau direct de pe magazinele oficiale ale cluburilor, iar cele retro/vintage le iau de pe Classic Footbal Shirts unde gasesti doar tricouri originale si nu chiar orice. Un bun marker al calitatii este faptul ca tricourile nu au acelasi pret ci mai degraba preturi diferite in functie de gradul de uzura, inainte de a fi puse la vanzare trec fiecare printr-un control al calitatii si oamenii se asigura ca sunt genuine, fie ca sunt direct de la jucatori, copii de mingi, etc, fie ca sunt procurate la vremea lor tot asa pe canale oficiale de la cluburi ori pur si simplu copii originale de la Adidas, Nike, Puma, etc...

Spre exemplu acum vanez ca o hiena tricou cu Arsenal (Henry 14 Home) si Liverpool (Gerrard 8 Home) si nu au decat S sau XXL momentan.
Mare atentie la site-uri fantoma ca Retro Club Kits sau Urbn Footbal unde gasesti orice vrei la un pret fix de 'numai' 50 de euro. In general la tricouri, sa te feresti de magazinele care au 'oferte' si unde gasesti orice tricou cu orice jucator cu toate marimile, alea sunt fake.

Uite aici cu Beckham:
https://www.classicfootballshirts.co...l?printed=2118

Uite un filmulet de prezentare extrem de elocvent unde se vede ca nu e doar un depozit din China care face print-uri ieftine: