Quote Originally Posted by MonkY View Post
AVP-ul are plusurile si minusurile sale, dar momentan are cele mai bune ecrane de pe piata, cea mai buna rezolutie, cel mai bun passthrough, cea mai mare librarie de aplicatii, cel mai bun eye tracking, cel mai bun hand tracking. Ce nu are, sunt jocurile VR. Ca altfel poti juca orice, inclusiv Xbox games, on a 300" virtual TV. Ah, si probabil n-ar strica un FOV mai mare, si greutate mai mica (dar asta deja au rezolvat baietii cu custom headstraps - asa cum am facut-o noi toti la Quest 3 & Co.)
Cu FOV-ul se poate rezolva cu un alt tip de lightseal. Din pacate, ar fi trebuit sa gandeasca bateria in spate. Astfel balansau greutatea castii si scapam in plata domnului de cablul ala infernal, care se agata in toate cele cand ma deplasez. Primavara am rezolvat, l-am bagat pe sub hanorac, dar la vara? Se umfla tricoul pe mine de spune lumea ca am muschi doar pe o parte. Si al naibii cablu, zici ca este din furtun facut, asa batos sta.

Dar... problema cea mai mare este glare-ul atunci cand ma uit la filme. Am rezolvat, ish, stand in moon space day mode. Lumina lunii rezolva glare-ul dat de imaginea din film. Nici nu vreau sa reduc luminozitatea ca degeaba am HDR dupa aceea.