Inainte as fi zis ca oscilez intre Bugs Bunny si Garcea.
Am ajuns si in 2024 si am ramas doar cu Bugs Bunny ca optiune.

Eu sustin democratia in forma ei, nu cum o prezinta alti jurnalisti.
Asa ca fiecare voteaza sau nu voteaza cum vrea el fara alte judecati.

Votezi nationalismul sau ai primit un mic si o bere? Din partea mea e ok.
E problema, nu'i problema, daca stam doar sa dam vina intr-un loc si in altul, ne pecetluim soarta.

Am votat cu inima deschisa pe Paleologu, si in rest votez de nevoie la prezidentiale cu slugile americane (nu dau nume ca se stiu) - asta inseamna votul meu, cine as vrea sa iasa din lista de canditati.

La locale inca nu am rezidenta, desi la fel ca data trecuta, m-as bucura sa piarda stratosferic Nicolae Robu(propriilor deziluzii).

Later edit, clarific:
- slugi americane nu o zic ca pe un perogativ, sunt pro america
- nu ma doare asa tare coruptia, toata istoria n-am avut decat un singur conducator integru (si a avut cea mai catastrofala domnie).
- ma doare incompetenta in gestionarea economiei nationale (coruptia locala nu cred ca ai cum sa o gestionezi). Aici nu o sa uit guvernul PNL din pandemie niciodata (hint: lucruri de interes national). Paradoxal, singurul ministru (ministra) cu o competenta rara dpmdv a fost in guvernul Ponta.
- nu pot sa votez un om care nu a muncit o zi in viata lui (lider de galerie - nu consider munca)
- la Piedone nu pot sa apreciez decat ca a prostit milioane de oameni probabil doar cu o statie (walkie talkie). O golanie de mare simplitate si mare finete. E un mare **** you, dar sigur l-a propulsat.
- acest Nasui este un individ de joasa speta, nu il suport. Zero caracter, a facut studii de specialitate la scoli de prestigiu, doar ca sa vina cu termeni macro-economici sa faca discursuri plate fara nicio tangenta cu realitatea. Pacat, chiar mai pacat decat toti astia de au terminat un bac la 30 de ani, asta a avut toate sansele sa devina om cu coloana, politician cu cap, a ajuns un mare neispravit.