Single post: Microsoft cumpara Activision - Blizzard - King
-
Senior Member
Stiu, in teorie ce spui tu este un lifecycle corect, dar la banii de care dispun Microsoft cred ca isi pot permite sa angajeze the best in the industry la orice capitol si sa sara niste etape, doar ca sunt nenorociti, nu pare ca i-a interesat calitatea pana acum. Nu cred ca Tango era cheia succesului.
Nu cred ca-ti trebuie 20 de ani de mediocritati (cum va fi Indiana Jones) ca sa scoti un joc care sa concureze cu Uncharted. Daca vrei, se poate.
Inca o data, fara suparare, mie nu-mi spune mare lucru acest studio Tango, care dupa parerea mea a scos niste jocuri sub-mediocre sau cel mult decente. Nu contrazic teoria ta, este posibil sa ai dreptate cu profitul@Gamepass. Ce stiu 100% insa este ca tot ce detine in momentul asta Microsoft, incluzand portofiliile studiourilor 'noi', este mizerie de malaxor, cu cateva exceptii (Gears, Forza, Starfield, Fable, Halo si Hellblade).
Daca nu pluseaza cu ',' continuari de calitate pe acele titluri sau nu vin cu IP-uri noi grele, pot sa scoata 15 Evil Within-uri si sa mai cumpere inca 20 de studio-uri ca Tango aia ca tot ciuperca la unghia mare vor ramane. Repet, uite acum deschid Xbox-ul as we speak, eu nu am ce sa ma joc exclusiv de la Microsoft din Octombrie de cand am terminat Starfield ceea ce este inadmisibil, cu sau fara Tango si Arkane.