Single post: Clubul iPad & iPadOS
-
Admin

Originally Posted by
razvanrazy
Si da, normal ca d-aia te impinge sa iei cu 1TB, ca sa cheltui mai multi bani. E absolut clar ca asta este motivul si modul lor de operare - d-aia zic ca este penibil, cand de fapt ei au super scumpit totul, ca ce vand la acelasi pret, este de fapt un downgrade fata de ce marketeaza ei.
In continuare nu vad ce este penibil. Daca imi iau varianta de 512GB, platesc pe Pro-ul din 2024 fix cat am platit si pe cel din 2021. Si luand in calcul inflatia, practic inseamna ca asta din 2024 e chiar mai ieftin. Si exact ca si in 2021, daca vreau mai mult storage, mai mult RAM (acum si CPU mai bun), platesc extra. Nu asa functioneaza lucrurile la toate cele? Nu e ca si cand Apple ar ascunde aceste specificatii... folosesti compare-ul de pe pagina lor, si vezi exact diferentele dintre modele.

Originally Posted by
razvanrazy
Si da, nu am zis ca nu sunt puternice dar...pentru ce? Ce faci cu ele?
Faci orice vrei tu cu ele... fix ce faci si cu alte tablete, doar ca la viteza si la calitate maxima (stii, ca tot vorbeam despre emulatoare). Iar in tandem cu noul Pen, e perfect. Trust me, am incercat tablete de la Samsung care se apropie ca pret, dar care la restul n-au nicio treaba cu un iPad Pro. Si culmea, acolo nu mai zice nimeni ca sunt limitate - poate singurul avantaj sa fie Dex-ul, dar asta o faci deja si cu un iPad, pe un secondary screen..

Originally Posted by
razvanrazy
Pentru ca sistemul este atat de limitat incat poti face in principiu aceleasi 2-3 chestii (exagerez, desigur) la fel ca la orice alt iPad vechi, comparativ cu un Macbook sau un PC.
Sistemul e "atat de limitat" pentru unii. Pentru altii, e mai mult decat suficient. Nu e un inlocuitor de Mac sau PC, e o extensie. Cam toti cei pe care-i stiu ca au MacBook-uri, au si iPad. Cam 99% din ei, actually. Nu cred ca l-au cumparat toti de fraieri ce sunt... Also, Stage Manager-ul din punctul meu de vedere e ca la MacOS, poti sa faci multitasking fara probleme.

Originally Posted by
razvanrazy
Inteleg un "Pro" user (arhitect, grafician, modelator, filmmaker samd) ce ar face cu ceva asa puternic
Atunci inseamna ca nu intelegi gamerii (sau nu te gandesti la ei). Pt. ca foarte multi, se si joaca pe iPad (me included). A nu intelege ce faci cu ceva asa puternic, e ca si cand te-ai mira de ce draci ne trebuie un nou PS5 Pro, un nou Nintendo Switch, sau placi gen RTX-5xxx... E suficient sa-ti vrei jocul favorit in 120FPS, cu totul la maxim. This time, on a gorgeous screen (nu ca MiniLED-ul de la al meu nu mi-ar fi placut).