Opui prea multa rezistenta pentru ceea ce am vrut sa scot in evidenta si pentru asta voi opri la postarea asta in legatura cu subiectul asta. Eu ti-am spus cat stiu ca primea in mana in senior developer (senior doar pe hartie ca el se ocupa de un ca**t de HUD de 2/3 cm) in anul 2007, am vazut fluturasi cu 80-90+ milioane la vremea aia, nu stiu ce s-a intamplat intre timp, probabil ca si-au dat seama ca o lepra care sta 6/8 ore pe net nu merita banii aia si s-au mai reglementat salariile.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Am lucrat 7 ani la Ubisoft si nu am vazut niciodata 1.
Lumea, piata muncii, mentalitatea & all s-au schimbat mult din 2007 pana in 2016-prezent, probabil ca tu ai gasit un mediu putin mai adaptat la normalitate in 2016, ceea ce nu e rau, ma bucur sa aud ca ai parte de un asa mare procentaj de colegi super ok!

Sunt platiti ca un cur.
Referitor la prezent, daca tu consideri ca 5-6000 de euro pe luna in EU nu este un salariu regesc pentru un senior developer atunci te invidiez (daca ai aflat de alte cifre atunci nu ai surse de incredere), inseamna ca sunt eu platit prea prost in compania la care lucrez si avem notiuni diferite despre ceea ce inseamna salariu bun/prost.
Sa le facem 10K pe luna zic, mai ales la aia care sunt seniori doar pentru ca de 15 ani le-a fost lene sa evolueze si sa schimbe compania

Fa matematica asta vreo 3 ani la rand si vezi la ce concluzie ajungi.
Nu fac nici o matematica, eu ti-am spus niste facts, de ce si cu ce scop esti atat de combativ si la faci defend intr-un mod atat de agresiv…
Take care!