Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Stellar Blade
-
Member

Originally Posted by
Teo
Pe mine nu m-a atras să mă interesez de niciun aspect legat de poveste, însă mi-a atras atenția o postare de aici în care era o comparație între versiunea Vanilla și cea cu update, in versiunea nepatch-uita avea lenjeria puțin mai sumară.
Nu știu exact când, dar voi cumpăra versiunea de pe disc și îl voi juca cu conexiunea de la net oprită

.
Eu am cumparat jocul vineri de la altex si se pare ca avea cel mai recent update pe disc,nefiind nevoie sa-si mai faca update dupa ce am introdus discul in consola.
Jocul nu este chiar un hack&slash precum Bayonetta sau Dmc,parerea mea este ca e inspirat mai mult din Sekiro fiind necesar sau chiar vital sa folosesti functia de parry.Daca il joci precum un brainless hack&slash vei muri foarte des.Intr-adevar povestea nu e punctul foarte dar e ok si ea avand in vederea ca jocul e dezvoltat de un studio "virgin".
@Syni mie imi place foarte mult muzica din joc,e chill cand explorezi si se potriveste cu vibe'ul post apocaliptic din joc iar cand esti angrenat in combat ritmul muzicii se schimba si devine mai antrenant.
Overall combatul e king la acest joc.