Necroposting dar hijacking pentru nevoile personale - am o pereche de Logitech Artemis G933 destul de batrana, cred ca a facut saraca 10 ani sau ceva de genul, si vreau sa imi iau o pereche noua.

O s-o folosesc la gaming mostly + muzica in timp ce lucrez si ocazionalul call la munca, dar ma intereseaza mult urmatoarele aspecte:
- Surround bun, jucand mult shootere pvp unde daca-l aud pe bulangiu cum se furiseaza un etaj mai jos e diferenta intre viata si moarte.
- Calitate buna a sunetului, mai ales ca mai ascult si muzica in timp ce lucrez, vreau un sunet curat si atotcuprinzator pe toate frecventele - evident nu sunt audiofil si nu caut casti de genul ca nu le bag in pickup sau amplificator, dar tot n-as vrea sa fie parnaie.
- Grad inalt de comfort, mai ales ca G933 sunt grele, as vrea ceva mai usor si ergonomic daca se poate, potrivit pentru ore in sir de gaming fara sa imi lase santuri in cap sau sa oboseasca urechile. Seara port si ochelari de monitor deci e bonus daca pot sa le trec peste ochelari (evident, overear). Un plus daca buretii nu sunt de piele, desi aia se pot schimba la majoritatea castilor.
- Calitate buna de microfon, mai ales ca joc pe discord in fiecare seara si mai stau in call-uri la munca. Momentan mic-ul de la G933 e defect asa ca folosesc unul detasabil de la Antlion care isi face treaba bine, dar n-am chef sa pun magneti si pe astea noi si sa mai stau si cu ala, as vrea sa mearga bine din prima. DAR DAR DAR daca exista perechea perfecta de casti out there si nu are microfon deloc, pot renunta la el si il folosesc tot pe asta.
- Ah da, neaparat sa fie wireless, nu vreau sa aud de cablu. Acuma, as vrea sa folosesc castile si la PC si la PS5, doar ca sunt in camere separate, deci nu prea merge cu statie centrala unde sa leg ambele platforme, m-ar ajuta sa fie ceva ce pot sa comut usor de la una la alta fara batai de cap.

Bugetul e nelimitat deci go crazy, stiu ca am cerut marea cu sarea. Momentan m-am uitat la Logitech Astro A50+ si Steelseries Arctis Nova Pro wireless, dar nu stiu care e mai ok dintre ele - tind spre A50, doar ca nebunia aia de setup cu station-ul ala e clar ca nu ma avantajeaza avand in vedere ce am mentionat vizavi de PC si PS5 ca sunt in camere separate. Idei, sugestii?