Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Eu nu o cumpar pentru ca o doresc neaparat acum, o sa o cumpar pentru ca stiu ca sunt retardat si mai tarziu, candva, ca e vorba de 2 luni sau 3 ani, intru-un moment cand voi avea o zi naspa sau un scurtcircuit cerebral, voi actiona din impuls asa cum fac de fiecare data si voi da de 2 sau chiar 3 ori suma initiala, doar ca sa am statuia. Deci, o cumpar la pretul initial de lansare ca sa imi fac un bine mie..
Tu vrei numai statuia sau vrei și celelalte - cartonașe, harta, bibeloul, cărticica cu poze artistice și mai ales, cutia?

---------- Post added 16-05-2024 at 16:54 ----------

În comparație cu celelalte, cred că statuia de la AC Shadows Collector Edition o să fie cea mai vânată. E cea mai bine realizată din ultimii 7 ani. Poate statuile de la AC Odyssey Collector mă impresionează. Și ghilotina de la AC Unity.
În 2018 se cunoaște că economia globală era în creștere - toate statuile de la Medusa, Spartan și Panthenon edition arată superb.

Până la bâtrânețe aș colecționa doar figurinele de la Odyssey și Shadows.
Cred că dacă le-ar colecționa cineva pe toate, ar deschide un mini-muzeu Antipa de istorie culturală pe antichitate și evul mediu la el acasă cu toate astea expuse și și-ar scoate banii.
Adică, pui și statuetele, dar și ceva info cu ȘTIAȚI CĂ... despre fiecare armă, armură, coif, clasa socială/militară, civilizația din care provine și eventual despre meduza sau corabia vikingă sau zeița Sekhmet. Ar rezulta ceva tare.

Mai cumperi și statuetele celelalte și le vorbești vizitatorilor despre revoluția industrială și epoca victoriană, despre ghilotina franceză, despre renașterea italiană, pirați și cruciace

---------- Post added 16-05-2024 at 22:02 ----------

Dincolo de tot hate-ul rasist că samuraiul protagonist e un negru, sunt alte probleme.

Tipul ăsta a punctat cel mai important aspect - PREȚUL PREA MARE și faptul că încă există SEASON PASS. .

Culoarea protagonistului e făcută să ne distragă de la adevărata problemă.

---------- Post added 16-05-2024 at 22:09 ----------

Și de fapt, ca să te facă să te abonezi la UBISOFT +
Plătești UBISOFT+ vreo 6 luni, cei de la Ubi câștigă exact cât ai fi plătit pentru Gold Edition .

---------- Post added 16-05-2024 at 22:33 ----------

Multă lume e outrage că e protagonistul negru

---------- Post added 16-05-2024 at 22:36 ----------

---------- Post added 16-05-2024 at 22:44 ----------