Salut, nu prea scriu pe forum dar cand am vazut Astro A50, nu puteam sa ma abtin, nici la 200 lei sa nu cumperi castile alea, eu am cumparat in urma cu 2 ani parca, dau copy paste la review-ul meu de pe Emag:

Le-am cumparat de 1 an de zile de afara(De aceea nu am cerut refund) nu prea las review-uri, dar am intrat special pentru aceste casti.
Nu merita nici 100 lei.
E adevarat ce zic colegii, se aud bine dar atata
In rest:
- Plasticul se 'beleste' dupa vreo 5 luni de zile deja a inceput sa mearga jos ceva folie de pe ele
- Banda de plastic care trece peste cap se desprinde continuu si tot trebuie sa dai jos sa o pui la loc
- cand le pui in stand nu tot timpul incarca, trebuie sa le aranjezi precis, dureaza cateva incercari
- Sunt cu multi prieteni pe DIscord, microfonul e de nota 1, am prieteni care au casti de 70 lei si se aude perfect
- Probabil ca cei care au dat 3-5 stele nu au avut mai mult de 1luna de zile cu ele, altfel nu imi explic.
Si toate astea nu stiu daca am folosit castile dintr-un an, maxim un total de vreo 3 luni de zile, ma joc ocazional sambata-duminica cate 2-3 ore, deci nici nu sunt asa folosite.
Nici daca ar costa 300 de lei nu merita