Single post: Casti pentru gaming - recomandare
-
Member
Salut, nu prea scriu pe forum dar cand am vazut Astro A50, nu puteam sa ma abtin, nici la 200 lei sa nu cumperi castile alea, eu am cumparat in urma cu 2 ani parca, dau copy paste la review-ul meu de pe Emag:
Le-am cumparat de 1 an de zile de afara(De aceea nu am cerut refund) nu prea las review-uri, dar am intrat special pentru aceste casti.
Nu merita nici 100 lei.
E adevarat ce zic colegii, se aud bine dar atata
In rest:
- Plasticul se 'beleste' dupa vreo 5 luni de zile deja a inceput sa mearga jos ceva folie de pe ele
- Banda de plastic care trece peste cap se desprinde continuu si tot trebuie sa dai jos sa o pui la loc
- cand le pui in stand nu tot timpul incarca, trebuie sa le aranjezi precis, dureaza cateva incercari
- Sunt cu multi prieteni pe DIscord, microfonul e de nota 1, am prieteni care au casti de 70 lei si se aude perfect
- Probabil ca cei care au dat 3-5 stele nu au avut mai mult de 1luna de zile cu ele, altfel nu imi explic.
Si toate astea nu stiu daca am folosit castile dintr-un an, maxim un total de vreo 3 luni de zile, ma joc ocazional sambata-duminica cate 2-3 ore, deci nici nu sunt asa folosite.
Nici daca ar costa 300 de lei nu merita