Eu am mai spus-o pe aia cu vânzările, că și manelele și filmele MARVEL și meniurile junk-food fac vânzări de MILIARDE DE DOLARI, chiar dacă nu sunt de calitate.

Legat de joc, o să-l joc prin ABONAMENTUL LUNAR, la fel cum am făcut și cu AC Mirage.

AC Mirage și AC Valhalla nu le-am jucat pentru personaje, nici pentru poveste. Nu mi-au plăcut protagoniștii absolut deloc, nici de Eivor (chiar dacă am ales sexul masculin), nici de tânărul Bazim.

Le-am jucat pentru a explora Bagdadul din vremea Califatului Abbasid și Anglia în timpul invaziei vikingilor. Am mai spus și laud din nou departamentul de grafică că au făcut mereu o treabă bună când vine vorba de mediul înconjurător.

Cu toate că un hater zice că nu e ok nici așa, zice că mai bine cumpăr jocul, adică mai bine cumpăr ediția Ultimate de 130 euro odată și jocul îmi aparține (sau nu...că nu știi cât rezistă serverele de la Ubi pe care le tot dezactivează și șterge jocurile mai vechi) decât să dau 18 euro pentru abonament. Sau mai bine îl „îl descarc piratat”.