Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Banned

Originally Posted by
razvanrazy
Nu vad care este problema - ba chiar ma bucur sa vad asta, doar pentru ca stiu ca se supara x sau y pe internet
Dar revenind putin la situatia asta - in Mass Effect acum 85 de ani cand a iesit, de puteai sa ti-o tragi cu baieti, fete sau extraterestrii, nu era nicio problema, nu? Sau in alte jocuri (cam toate RPG-urile, cred), inclusiv Baldurs Gate 3 este ok?
Sau problema e doar la jocurile Ubisoft, as usual?

Bro, nu înțelegi treaba.
N-are nimeni o problema cu X y z caracteristici.
Am o problema cand sunt folosite sa “tick the boxes” .
Lumea a luat-o de tot razna începând de la requirements cu quota de rasa, orientare sexuală și gender de la oscaruri și până la așa ceva.Adica rasism pozitiv si discriminare pe baza de orientare sexuală pozitivă.
Da, eu pot să spun ca de cand se fac prostii din astea am devenit mai intolerant.
Și bear in mind ca am trăit în anii 90-2000 când se presupune ca “răutățile erau în floare” și nu aveam nicio problemă cu nimeni.A fost perioada de glorie a media cu filme excelente fiindcă se concentrau pe poveste, și erau de toți cu toate.
Cand vad ca efectiv niște capete seci îmi bagă pe gât (fiindcă efectiv toată media face asta, n-ai cum sa scapi, este o propaganda mizerabila peste tot) am fix reacția adversa fata de normal.
Îmi place ca ăștia ca voi se fac ca nu văd, ba aplauda. Ba mai mult ! Ca orice iubitori de democrație și opinii diverse băgați pumnul în gură și fluturați “regulamentul” când se vorbește de așa ceva(ca și media vestică de altfel), în același timp lăudându-va ca sunteți OPEN MINDED ������.
Ca media vestică, open minded până mă contrazice cineva cu argumente.
În trecut cei care susțineau minoritățile erau repede marginalizați și lipit un label pe frunte gger lover, acum ăștia de mai gândim cu capul nostru direct label de nazis
Astazi “opresatii” au devenit “opresori” și uneori nici măcar, apar utili ca voi care fac virtue signaling fiindca vor să fie “moderni” și “în rândul lumii” fără să aibă nici cea mai vagă idee ce înseamnă să fi fost victima rasismului sau discriminării pe motiv de orientare sexuală.Asta e cea mai tare treaba.Daca te întreb despre lupta pentru drepturi ale unor categorii dezavantajate în trecut habar n-ai despre asta.
Va spun eu cum se cheamă asta: disonantă cognitivă.
Tocmai ca jocurile din trecut te lăsau să faci ALEGERI, astea noi îți bagă pe cat sa “joci” treburi din astea.

Originally Posted by
eagle-eye
Well,
istoria te contrazice.
Genul asta de relatii sunt adesea intalnite in culturi "warrior" - de la soldatii romani la cei spartani la samurai. Pana si in ziua de astazi in armata este foarte des intalnita homosexualitatea, pentru ca cine ar fi crezut ca daca petreci mult timp intre barbati cu care mananci, dormi, te antrenezi si esti invatat de la inceput sa tii la ei poti dezvolta sentimente de afectiune care de multe ori se traduc in relatii fizice.
Nu ma intelege gresit, nici eu nu suport forced diversity si porcarii vestice baby inc. bagate pe gat cu dragul de a face virtue signaling, dar e cale lunga de-acolo la "samuraii nu se f*teau in cur".
“Istoria” fiind un site obscur ? Si aia de extrema dreapta citează tot felul de dubiosenii de site uri.
PS: nu ma aștept să obțin nicio reacție pozitivă cu acest post, știu foarte bine care va fi răspunsul.
De fapt fiind membru pe forum de peste 14 ani și cunoscând majoritatea membrilor (dpdv al posturilor și opiniilor) nu mă suprinde cu nimic.