Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Îmi place ca ăștia ca voi se fac ca nu văd, ba aplauda. Ba mai mult ! Ca orice iubitori de democrație și opinii diverse băgați pumnul în gură și fluturați “regulamentul” când se vorbește de așa ceva(ca și media vestică de altfel), în același timp lăudându-va ca sunteți OPEN MINDED ������.
Prietene, tu realizezi ca se discuta despre un joc video - o opera de fictiune - si nu despre viata reala? Normal ca sunt (sau suntem) open minded si ne bucuram de un joc care ne atrage, indiferent ca in el omoram oameni (care este o normalitate in viata de zi cu zi, desigur), facem sex cu persoane sau animale de acelasi sex sau vizitam locatii la fel de fictive si interpretate de producatori asa cum doresc ei.

Deja o dam in penibil cu discutiile de pe acest thread care nu pare sa mai aibe vreo treaba cu jocul, iar fiecare doar isi arunca frustrarile personale pe aici, pentru ca s-a deschis cutia pandorei cu acel link obscur postat mai devreme.

Referitor la ce am postat mai sus despre regulament - tu ai vazut macar ce a postat Frankie. si de ce a luat warning? Asta nu se numeste cenzura ci respect si bun simt, iar pentru asta avem un regulament destul de clar.
Dar in niciun caz nu am spus nimic de regulament in discutia cu felul in care ne-ar fi bagat pe gat aceasta diversitate...

Daca ai o problema cu asta, poti sa ma reclami linistit.

Va rog sa reveniti la discutii despre joc!

LE:
Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
E doar enervant ca titlurile nu mai sunt despre poveste și perioadă ci “jocul respectiv va include lgbtq” “filmul va aborda rasismul”. I don’t care, vreau entertainment, vreau istorie ? Citesc o carte sau văd un documentar. N-am nevoie de propaganda băgată pe gât.
Asta e doar pe site-urile specializate pe senzational si cancan, iar aici s-a vazut clar cum au "inteles ei" lucru ala.

Totusi sunt foarte curios - mai ales ca am mai zis-o - de ce la jocuri gen BG3 nu s-a luat nimeni de joc sau producatori pentru cat de deschis este dpdv sexual? Sau la Diablo 4 (doar 1 exemplu, dar majoritatea jocurilor sunt asa), de ce nu s-a luat nimeni de producatori pentru ca trebe conexiune de internet pentru jucat SP? Si pot continua lucrurile astea.

Intrebarea mea este - de ce toata lumea se aprinde cu lucrurile astea doar la jocurile de la Ubisoft, cand asta este industria si toti o fac?