Am urmarit si eu cu interes thread-ul, desi nu-s fan jocuri UBI, nu vad o problema atat de mare cu cele discutate mai sus.

Mi-a zburat instant gandul la episodul 03. Long, Long Time din The Last of Us. Nu m-a dat pe spate serialul integral, insa acel episod mi s-a parut superb!

L-am vazut cu prietena mea si discutam atunci cu ea urmatoarea supozitie:

Ii aratam episodul respectiv unei persoane simple care nu a avut acces la prea multa educatie / informatie si are 40+ ani, eventual are si o atitudine homofoba iar educatia primita a fost intr-un mediu rural. Discutia noastra plana in jurul urmatoarelor variante:

1. Persoana X isi mentine parerea vehementa anti-gay
2. Persoana X poate lua in calcul si posibilitatea ca doua persoane gay sa aiba o relatie si sa se iubeasca, iar acest lucru nu ar deranja pe nimeni.

Eu nu vad absolut nimic in neregula cu cazul de mai sus, atat timp cat printr-un mijloc media, joc, filme, serial, se poate expunere o poveste care sa cuprinda personaje de acelasi sex iar acest lucru ar putea duce, incet-incet, la un grad mai mare de acceptare si la unul mai mic de comportament homofob. Ce-i drept, pe Becali l-as vedea deranjat de aceste chestiuni.