Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Dar revenind putin la situatia asta - in Mass Effect acum 85 de ani cand a iesit, de puteai sa ti-o tragi cu baieti, fete sau extraterestrii, nu era nicio problema, nu?

Legat de sexul cu extratereștrii din Mass Effect, nu cred că se va întâmpla nici dacă am reuși printr-un miracol să dezvoltăm nave warp peste noapte care să ne transporte la mii de ani lumină în câteva secunde, nu am putea face sex cu extratereștrii, din trei motive:

1. genetic, nu am evoluat decât să facem sex cu oameni care ni se par atractivi, nu cu ființe din alte specii.......cu toate că sunt zoofili la drumul mare, dar sunt excepții. Mare parte de oameni nu o să fie atrași niciodată de un extraterestru cu față de reptilă și ochi de liliac și fizic de rinocer cam cum e Wrex. Și nici nu cred că vor fi atrași de o extraterestră cu piele de culoare albastră ca Liara.

2. s-ar putea să ne împiedice genetica să facem copii cu ei

3. virușii - s-ar putea să avem interdicții de la guvernele de pe Pământ și de la cele de pe alte planete din cauza virusurilor transmisibili. Orice civilizație avansată trecută prin pandemii știe asta. De teama unei pandemii, nu cred că vom fi lăsați să ne întâlnim sau să ne atingem cu extratereștrii fără autorizație, și mai ales, fără cască de protecție și costum de protecție. Extratereștrii pot să vină cu niște viruși care ne-ar putea eradica în câteva zile sau maxim câteva luni, sau invers, virușii noștri să-i nimicească.

Mass Effect a fost, este și va rămâne un Science-Fantasy.
Nu o să fie niciodată real scenariul în care mai multe specii de pe mai multe planete conviețuiesc într-un loc precum Citadel.